Jeg arbejder ud fra princippet:

”Kærlighed, ærlighed, sandhed og integritet”

Min tilgang er, at de dybereliggende lag forvandles gennem kærlighed.

Jeg startede min egen udviklings- og spirituellerejse som 18 årig, og har gennem årene prøvet mange forskellige veje ind i selvudvikling og spiritualitet.

Det, som jeg arbejder efter i dag, og som jeg oplever er vejen, er at åbne hjertet og gennem tilgivelse og kærlighed at komme hentil målet – at elske dig selv.

Det kan lyde meget ‘floffy’ og udefinerbar, men på min egen lange rejse, hvor jeg har afprøvet mange forskellige terapiformer, er jeg nået frem til at det at åbne hjertet, handler om, at du skal lære at elske dig selv, og at du skal lære at tilgive dig selv og andre, men at det også er det sværeste, da dit hjerte er det mest sårbare. Som mennesker oplever vi gennem vores liv at blive såret, og derfor har vi mange interessante overspringshandlinger for ikke at komme i kontakt med hjertet og sårbarheden.

Hvorfor er det så vigtigt at åbne hjertet?
Det er det, da det er her vores sande jeg, vores visdom og vores medfølelse og kærlighed overfor os selv og andre mennesker er. Når vi har et åbent hjerte eliminerer det helt automatisk ondskabsfulde eller direkte lede handlinger overfor andre mennesker, da vores hjerte også lærer os at mærke, hvad kærlighed gør for vores hjerte, men også at mærke hvad en direkte led handling gør ved andre mennesker.

På min egen rejse havde jeg fra min opvækst og familie lært, at når jeg mestrede, så fik jeg opmærksomhed, og blev set. Derfor tog jeg den ene uddannelse efter den anden, og er den første akademiker i vores familie. Det er jeg selvfølgelig glad for at have opnået, men de mange uddannelser og kurser hjalp ikke på mit lukkede hjerte. Jeg fik en masse viden, værktøjer, teorier og modeller, men mit hjerte var stadig ikke åben.

Dette førte mig ind på rejsen til at åbne mit hjerte, og mærke den forvandling, som det har givet i mit liv.

I 2010 startede jeg Healing og Balance, hvor jeg arbejdede med private klienter. Det har på mange måder været en fantastisk rejse, men det har også været en stor læring, som for mig handlede om, at jeg ikke kun skulle fokusere på at hjælpe andre, men at jeg også skulle fokusere på at sætte grænser for mig selv, og være mere bevidst om hvilke klienttyper der er et godt match for mig, og hvilke der ikke er.

Kulminationen på disse lærringer har udmøntet sig i, at jeg i år valgte at ændre mit firmanavn til Morrayah, som er mit spirituelle ‘JEG ER nærværende’ – navn. I dag arbejder jeg med mennesker, som har en passion de brænder for (ligesom jeg selv har). Det er mennesker som er interesseret i at blive ved med at udvikle sig personligt og spirrituelt (ligesom jeg selv er), og så er det mennesker, som er interesserede i at lære deres egne indre benspændere at kende, så disse kan forvandles, og deres åbnes – ligesom jeg også selv er interesseret.  Det er også mennesker, som ligesom jeg, har dygtig gjort sig, og som nu har udfordringer med hhv. de indre benspændere og det at turde at tage imod.

Derfor er mit formål at hjælpe behandlere og personer med at finde deres indre benspændere, så de får succes med det, som de brænder for, samt at skabe personlig- og spirituel vækst. 

Uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet Cand.Merc. indenfor økonomistyring, produktionsstyring og ledelse. Min tilgang er system tilgang. Jeg har erfaring som forskningsassistent, i undervisning og som fuldmægtig på SDU i Kolding.

Jeg har også erfaring som personalekonsulent og rekrutteringskonsulent fra Adecco.

Herefter har jeg videreuddannet mig som spirituel psykoterapeut, Colour Mirrors farveterapi terapeut/underviser, samt uddanner andre terapeuter indenfor Colour Mirrors.

Under min uddannelse som spirituel psykoterapeut var hovedområdet familieopstilling fra Zimone Tang Rasmussen, England. Jeg videreuddannede mig indenfor systemisk opstilling hos Liv Dhanjo fra HumanVision i København. Jeg har desuden modtaget undervisning i Kabbalah i 1,5 år fra B. Kim Pedersen, Aalborg. Siden 2003 har jeg fulgt Rose Sangregorio fra Canada’s undervisning indenfor meditation, spiritualitet, og herigennem har jeg lært den form for meditation jeg anvender, samt værktøjer til personlig udvikling. Jeg er ligeledes indviet Reiki Master og Spirithealer af Rose Sangregorio.

Jeg blev i juni 2014 uddannet kostvejleder fra Hover Kostakademi.