Flaskerne indeholder duftende og farvede olier og essenser, som hjælper dig med at forstå dit liv, dine mønstre og din adfærd samt dine forhold til mennesker omkring dig. Farverne er medvirkende til at bringe klarhed ind i alle aspekter af dit liv: parforhold, job, karriere, sundhed, hvilke blokeringer du har, hvilke potentialer du indeholder, din spirituelle forbindelse og din personlige vækst.

Hver af de smukke flasker i Colour Mirrors har sin egen betydning og sin egen vibration. Når du ser på flaskerne, vil du opleve at du vil være tiltrukket af nogle af farverne, og der vil være andre farver, som du ikke er så vild med. De flasker som du vælger, er med til at fortælle din historie da flaskerne er spejle for dig, og gennem deres betydninger giver dig et billede af hvad der sker sig i dit liv lige nu.

Fordi vi alle er unikke, vil dine valg af flasker være din helt egen og personlige, og det ”spejl” som du får vist gennem dine valg af flasker vil være unik for dig. Hver gang du vælger en Colour Mirrors flaske kan den vise dig klart og med stor præcision, hvem du er, og det giver dig mulighed for at få indsigt og vejledning til dit liv. Din individuelle respons på hver flaske afslører dine udfordringer, tidligere liv, og skjulte aspekter i dine følelser. Det der er så unik ved flaskerne er de viser dig sandheden om den du virkelig er, dit sande selv og din skønhed.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid.

Læs mere om flaskerne her

ColourMirrors.dk

Jeg tilbyder forskellige kurser med Colour Mirrors, samt uddannelsen til Colour Mirrors Farve- og duftterapeut. Læs mere ved klikke herunder, og tjek Aktivitetskalenderen på forsiden for planlagte kurser og aktiviteter.